In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren -

Zuidlaren, Brink o.z. 6, Drenthe
Internationaal
Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren. Het restaurant en de serre van het Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren bevinden zich aan de karakteristieke Brinkzijde van het hotel en zijn uitgerust met klimaatbeheersing, zodat u heerlijk kunt genieten van de steeds wisselende a la carte kaart. Met daarnaast een persoonlijke keuze uit de uitgebreide wijnkaart, Je kunt je thuis voelen in een fijne ambiance met een ongedwongen sfeer. De Brasserie kent een uitgebreid assortiment aan verschillende dranken, waaronder een ruime keuze aan koffie- en theevariaties, diverse bieren, likeuren en cocktails. Ook beschikt het eetcafe over een gevarieerde menukaart. Hierop vind je onder andere plates, salades en huisgemaakte snacks.

Daarnaast kan je rustig bijkomen bij de open haard of aan de bar. Een aperitief voordat je aan tafel gaat of een gezellige snack tijdens een borrel behoren tot de mogelijkheden van het hotel. Ook het semi-overdekte terras, met uitzicht op de Brink, is na zonsondergang een idyllisch onderkomen.
Telefoon: 050-4091261
Website: http://www.hethotel.nl/zuidlaren/

Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren, Zuidlaren, Brink o.z. 6, Drenthe