In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bistro 2.53 -

Emmen, Weerdingerstraat 253, Drenthe
internationaal
Bistro 2.53. Bistro 2.53 is een gezellig restaurant in Emmen. Ons interieur is modern en een sfeervol ingericht.

Bij Bistro2.53 werken wij met dagverse producten en houden we het vooral simpel, op onze kaart kunt u steaks, vlees, vis en gevogelte gerechten vinden en ook de vegetarische gasten worden niet vergeten. Voor de kinderen hebben we altijd een leuk spelletje of kleurplaat klaar liggen en een kleine attentie om de avond leuk af te sluiten.

Kortom voor een leuke avond uit en sfeervol genieten in een romantische maar moderne ambiance bent u bij Bistro2.53 aan het goede adres. Ons team staat altijd voor u klaar, om het u naar de zin te maken. Kom de sfeer proeven in deze geheel net vernieuwde bistro.
Sfeer & interieur. Voor een leuke avond uit en sfeervol genieten in een romantische maar moderne ambiance ben je bij Bistro2.53 aan het goede adres. Het team staat altijd voor je klaar, om het naar je zin te maken. Kom de sfeer proeven in deze geheel net vernieuwde bistro. Ook kunnen zij bruiloften, groepsarrangementen, personeeluitjes of andere feesten voor je verzorgen. Daarnaast organiseren zij een aantal keer per jaar een thema avond met elke keer een ander thema, deze zijn meestal op vrijdag.
Telefoon: 0591-643159
Website: http://www.bistro253.com

Bistro 2.53, Emmen, Weerdingerstraat 253, Drenthe
Dinsdag tot en met zondag 16.30 tot 21.30 uur.